DE FOTOGRAFE

Achter de naam PixFoto zit natuurlijk een persoon verscholen. Mijn naam is Femke Schepers, geboren in 1994 en één van mijn grootste hobby's is fotograferen. Naast het fotograferen ben ik graag bezig met muziek en paarden.

Al een aantal jaren ben ik actief bezig met fotograferen en in 2010 heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ik ben er dan ook regelmatig mee bezig.

Eerst oefende ik veel op dieren en de natuur, maar tegenwoordig vind ik architectuur en mensen ook leuk om te fotograferen. Door verschillende onderwerpen te fotograferen, probeer ik veel ervaring op te doen om dit zo weer in m'n werk te kunnen toepassen. Op dit moment ben ik twee van mijn hobby's aan het combineren: de paarden en fotografie. Paarden en dieren op de foto zetten is iets wat ik graag doe! Hiervan zult u dus zeker foto's tegen komen.

Het lijkt me geweldig om van fotografie m'n werk te maken. Op dit moment studeer ik fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast wil ik graag fotografiecursussen volgen om meer te leren over fotograferen.