INFORMATIE
Wie droomt er niet van mooie foto's van je eigen huisdier? PixFoto streeft ernaar om bijzondere foto's te maken. Samen met de klant bespreekt PixFoto wat de wensen zijn en zo proberen we dit samen voor elkaar te krijgen. Naast huisdieren kunt u ook een reportage boeken voor paarden, uzelf of iets anders wat u graag op de foto wilt hebben.

Het belangrijkste bij een dierenfotoreportage is dat het dier er goed verzorgd uit ziet. Denk daarbij aan een geborsteld paard met schoon tuig. Deze extra verzorging zorgt ervoor dat de foto nog mooier wordt.

PRIJZEN
Heeft u interesse gekregen in een fotoreportage door PixFoto? De kosten hiervoor zijn €40,- exclusief* de reiskosten. Voor deze prijs ontvangt u ongeveer twintig à dertig foto's in een klein formaat met het logo van PixFoto erop. Deze foto's kunt u gebruiken om op het internet te zetten. Hieruit kunt u vijf foto's kiezen die u op groot formaat (3888x2592) wilt ontvangen. Met dit formaat kunt u de foto laten afdrukken op verschillende materialen en voorwerpen. Verder kunt u nog altijd extra foto's nabestellen. De prijzen hiervoor staan onderaan deze pagina. Heeft u interesse in een ander formaat,  een afdruk op canvas of een ander materiaal? Dan kunt u contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

10x15     €3,50
20x30     €7,00
30x40     €12,50

 * Ik reis met 40% korting met het openbaar vervoer vanaf de postcode 3762 AB.